Newsletter - Aboneaza-te la notati

FAQ

Ai nevoie de ajutor ? Vezi sectiunea Intrebari frecvente
https://e-mobila-online.ro/906-thickbox_default/mobila-copii-emma.jpg Vezi marime mare Tipareste

Mobila Copii Emma

Camerele copiilor  reprezinta mai mult decat doar niste simple incaperi in care se doarme, de aceea cand este vorba de amenajare nu exista aproape nicio limita. Important este ca cei mici sa se simta bine si sa aiba un mediu in care sa se dezvolte frumos si sanatos.

Mai multe detalii


Contactati-ne pentru mai multe informatii.

>> MERGI LA PAGINA DE CONTACT - (click aici)

Dormitorul pentru copii Emma standard este compus din 4 piese principale de mobilier:

 

- Dulapul de haine

Este este prevazut in partea stanga cu patru polite pentru depozitarea diferitelor articole de lenjerie sau imbracaminte iar accesul la acesta se poate face deschizand cele doua usi.

In partea dreapta este prevazut cu o polita si o bara de haine fixata chiar sub aceasta pentru a se depozita hainele folosind umerase. Chiar sub acest spatiu sunt prevazute si patru sertare foarte utile pentru depozitarea lenjeriei de mici dimensiuni sau a diferitelor obiecte necesare copilului.

Atat capacul de sus cat si cel de jos este executat din pal de 18 mm dublat, avand grosimea totala de 36 de mm.

Dimensiunile exeterioare ale acesuia sunt: 140 x 52 x 200 cm

 

- Patul

Tabliile acestuia sunt executate din pal dublat de 18 mm, avand grosimea totala de 36 mm. Inaltimea acestuia este de aproximativ 45 de cm de la sol, acest lucru depinzand si de salteaua asezata pe pat.

Dimensiunile exterioare ale patului sunt: 80 x 190 x 35 cm

 

- Comoda

Este prevazuta cu doua sertare incapatoare in care se pot depozita diverse lucruri necesare copilului. Pe aceasta se mai pot aseza si diferite obiecte (veioza, ceas, et.)

Dimensiunile exterioare ale comodei sunt: 70 x 35 x 40 cm

 

- Corpul suspendat

Este foarte util pentru depozitarea cartilor, revistelor dar si pentru asezarea diferitelor obiecte decorative.

Dimensiunile exterioare sunt: 120 x 25 x 35 cm

 

 Tips & Tricks

Aceia dintre dvs care au copii stiu ca una dintre preocuparile legate de acestia este de a ii invata sa isi ia singuri lucrurile de care au nevoie. Procedam astfel pe de o parte pentru a-i invata sa fie responsabili, iar pe de alta pentru a ne elibera de micile gesturi care, prin repetitie, pot deveni innebunitoare. Asadar, este bine sa organizaticamera copilului dvs., astfel incat sa le facilitati accesul la anumite lucruri si sa-i incurajati sa pastreze ordinea si curatenia.


Dulapurile de hainute.
Majoritatea camerelor pentru copii sunt prevazute cu astfel de elemente de mobilier. Pentru un copil, inaltimea constituie principalul impediment in intentia de a avea acces la dulapuri, iar catararea si coborararea dupa anumite lucruri pot provoca nu numai dezordine, dar si accidente neplacute. Pentru a agata lucrurile copilui dvs in dulap, astfel incat ele sa nu atarne pe podea, inaltimea tijei dulapului este de cca. 82 cm. Daca este posibil, coborati aceasta tija astfel incat ea sa fie la 10-15 cm. mai sus fata de inaltimea copilului. Sau puteti monta o alta tija la o inaltime mai joasa, alaturi de tija initiala, pe care o puteti folosi pentru a agata lucrurile de care copilul dvs. nu are nevoie pentru o mai mare perioada de timp.

Scrieți-vă părerea

Mobila Copii Emma

Mobila Copii Emma

Camerele copiilor  reprezinta mai mult decat doar niste simple incaperi in care se doarme, de aceea cand este vorba de amenajare nu exista aproape nicio limita. Important este ca cei mici sa se simta bine si sa aiba un mediu in care sa se dezvolte frumos si sanatos.

Scrieți-vă părerea


comments powered by Disqus30 alte produse din aceiasi categorie