Newsletter - Aboneaza-te la notati

FAQ

Ai nevoie de ajutor ? Vezi sectiunea Intrebari frecvente

Vrei mobila la comanda?

“Ai ajuns unde trebuie! Executam mobilier la comanda pentru casa, birou, sedii de firme, institutii publice sau private la cele mai avantajoase preturi, oferind produse si servicii de calitate la cele mai inalte standarde europene.

De ce noi? Inca din anul 2007 si pana in prezent echipa noastra a pus accentul atat pe calitatea produselor iesite pe poarta fabricii cat si pe relatia foarte buna cu clientii sai, oferindu-le intodeauna servicii de consultanta gratuita si informatii 100% corecte cu privire la produsele si serviciile oferite. Ambitia si motivatia de a realiza lucruri deosebite a ramas aceiasi ca la inceput, cautand in permanenta solutii noi si moderne in domeniu pentru ca dumneavoastra sa fiti multumiti pe deplin pentru orice investitie facuta in mobilierul achizitionat.“

Alexandru Nasture
,
Administrator MG Professional Sales SRL

 

Cum obtii informatiile de care ai nevoie.

Consultanta oferita de noi este absolut gratuita si are rolul de a va pune la dispozitie informatii orientative (dupa caz) sau exacte, in functie de tipul de mobilier dorit. Iata care sunt primii pasi in acest sens:

1. Masoara spatiul si trimite o schita. Pentru a ne face o idee cat mai exacta despre mobilierul pe care doriti sa-l realizati trebuie sa ne puneti la dispozitie dimensiunile necesare dar si o schita/desen de mana. In cazul in care produsele sunt prezente pe website va rugam sa ne furnizati linkul/numele produsului. Puteti face acest lucru prin intermediul formularului nostru de contact de pe site sau trimitandu-ne un e-mail la adresa office@e-mobila-online.ro.

De asemenea va rugam sa ne furnizati si datele dumneavoastra de contact (nr. telefon, e-mail, locatia dvs.). In caz contrar solicitarea nu va fi luata in considerare.

Mai jos sunt exemple de schite realizate de clienti.

2. Veti primi o oferta personalizata. In 12-48 de ore de la primirea solicitarii dumneavoastra va vor fi comunicate preturile pieselor de mobilier care va intereseaza dar si alte informatii legate de timpul de executie, transport, montaj, si alte costuri ce pot intervenii legate de acestea, daca este cazul.

Nota: Pentru mobilierul ce depaseste valoarea de 500 lei cu TVA sau care este realizat cu anumite personalizari in afara de cele standard este necesara achitarea unui avans de 40% din valoarea totala a produselor comandate, iar diferenta la livrare.

 

Cum se va concretiza proiectul tau.

Intalnirea si/sau consultarea cu un proiectant. Din momentul in care acceptati o oferta de pret si doriti realizarea mobilierului respectiv, unul dintre designerii nostrii va realiza proiectul 3D la scara, cu cote si culorile reale, conform cu indicatiile date de dumneavoastra.

Proiect 3D

Proiect 3D (desen tehnic)


Proiectul/schita se va transmite in format electronic (fisier pdf, fisier jpg, etc.) la adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra. In acest stadiu aveti posibilitatea de a aduce mici modificari luand legatura cu designerul si comunicandu-i eventualele elemente ce trebuiesc corectate.

Proiectul trebuie acceptat in scris (prin e-mail sau la sediu) inainte de inaintarea lui spre productia prpriu zisa.

Puteti consulta un designer direct la sediul nostru unde aveti posibilitatea de a vizualiza catalogul de culori si anumite accesorii disponibile. Alternativ puteti obtine aceste informatii telefonic sau prin intermediul acestui website.

 

Productia mobilierului si timpul de executie.

In momentul in care considerati ca proiectul este conform dorintelor dumneavoastra si v-ati dat acceptul asupra lui, mobilierul va intra efectiv in productie.

Timpul de executie este de 10-15 zile lucratoare. Acest timp se poate prelungi doar in cazuri exceptionale (ex. fabrica nostra este suprasolicitata datorita numarului mare de comenzi sau mobilierul dumneavoastra contine accesorii sau materiale indisponibile in acel moment in stocul furnizorilor nostrii). Detalii exacte veți primi la data în care se plasează comanda.

 

Garantia produselor. Absolut toate produsele noastre beneficiaza de garantie 24 de luni. Dupa expirarea acestui termen asiguram postgarantia produselor contracost, preturile fiind stabilite in functie de defectul survenit.

 

Solicita acum o oferta de pret.

Mergi la >>Pagina de Contact<< sau trimite un e-mail la office@e-mobila-online.ro

Pentru alte informatii va rugam sa folositi numerele de telefon afisate pe website.