Newsletter - Aboneaza-te la notati

FAQ

Ai nevoie de ajutor ? Vezi sectiunea Intrebari frecvente

 

TERMENI SI CONDITII - e-mobila-online.ro

MG PROFESSIONAL SALES S.R.L.


Capitolul I. Prezentare generală

Acest magazin online (e-mobila-online.ro) este deținut de către MG PROFESSIONAL SALES S.R.L. În timpul navigării pe paginile site-ului e-mobila-online.ro, termenii precum, dar, fara a ne limita la: “noi”, “al/ale nostru/noastre” se referă la MG PROFESSIONAL SALES SRL.

e-mobila-online.ro, magazin online, include toate informațiile online și serviciile disponibile pe site, pentru utilizatorii care accepta termenii si condițiile, precum și alte detalii prezentate în acest document.

Declarăm că MG PROFESSIONAL SALES este denumirea comercială și marcă înregistrată deținută de către SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, persoană juridică, de naționalitate română, cu sediul social în București, Str. Grigore C. Moisil nr. 8, Bl. 9, Sc. F, Et. parter, Ap. 279, Sector 2, având numărul de ordine în Registrul Comerțului: J40/20657/02.11.2007, cod unic de înregistrare: (CUI) 22679892 și cont bancar: RO84BTRL04401202S55454XX, deschis la Banca Transilvania.

Vizitând magazinul nostru online și / sau cumpărând orice produs din magazinul nostru, vă angajați sa acceptați si să respectați următorii Termeni și Condiții, incluzând termenii, condițiile și politicile adiționali/le menționate în cele ce urmează și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor utilizatorilor magazinului nostru on-line, incluzând fără limitare utilizatorii care sunt navigatori, furnizori, clienți, comercianți, și/sau distribuitori de conținut.

Sunteți îndemnați să citiți acești Termeni și Condiții, cu atenție, înaintea utilizării magazinului nostru online. Accesând sau utlizând orice parte a magazinului nostru online, înseamnă că acceptați Termenii și Condițiile noastre. Dacă nu acceptați Termenii și Condițiile prezentate în această documentație, atunci nu ar trebui să continuați accesarea magazinul nostru online și/sau utilizarea serviciilor noastre.

Orice caracteristică nouă sau opțiune care va fi adăugată magazinului online va fi, de asemenea, obiectul Termenilor și Condițiilor prezente. Puteți citi ultima versiune a Termenilor și Condițiilor noastre pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte sau detaliu din Termenii și Condițiile noastre, informându-va despre schimbări, prin intermediul canalelor de comunicare, disponibile pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic, pentru a verifica schimbările. Continuarea utilizării sau accesării site-ului, urmând informările despre actualizările din Termeni și Condiții, semnifică acceptul dumneavoastră pentru aceste schimbări.

 

Capitolul II. Termeni și Definiții

Magazinul online - se referă la e-mobila-online.ro,

Site - se referă la magazinul online - e-mobila-online.ro și, implicit, SC MG PROFESSIONAL SALES SRL;

Subdomeniu – se referă la orice website ce derivă din domeniul principal e-mobila-online.ro (exemplu: „subdomeniu”.e-mobila-online.ro).

Membru - Persoana fizică sau juridică de drept public sau privat care are sau obține acces la conținut, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Mg Professional Sales și acesta și care necesită crearea si utilizarea unui cont.

Cont - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola, număr de telefon, care permit unui singur membru accesul la zone restrictionate ale siteului, prin care se face accesul la serviciu.

Serviciu - reprezintă un serviciu ( altfel cunoscut ca avantaj ) oferit de către SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, clientului, pentru o perioadă determinată de timp, ca urmare a unei plăți confirmate;

Client - persoana fizică sau juridică care a finalizat o plata confirmată, urmând procesul de cumpărare a unui produs și / sau Serviciu pe magazinul on-line;

Consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale;

Vânzător – MG PROFESSIONAL SALES S.R.L., cu sediul în București, Str. Grigore C. Moisil nr. 8, Bl. 9, Sc. F, Et. parter, Ap. 279, Sector 2, având numărul de ordine în Registrul Comerțului J40/20657/02.11.2007 și cod unic de înregistrare (CUI) 22679892

Produse - se referă la bunurile disponibile din partea PROFESSIONAL SALES și a partenerilor, pentru cumpărare de către Client;

Utilizator - reprezintă persoana fizică sau juridică, înregistrată sau nu pe magazinul on-line, pe parcursul utilizării site-ului;

Document - prezentele Termeni si Condiții

Contract la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare, organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

Bunuri - orice produs, inclusiv documentele mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului.

Comanda - un document electronic, ce intervine, ca forma de comunicare, intre vanzator si cumparator, prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor, asa cum sunt precizate in comanda.

Comentarii - apreciere sau observație critică cu referire la un produs și / sau Serviciu;

Depunere - împărtășirea unor date cu caracter personal ale Utilizatorului cu magazinul on-line; Exemplu: abonarea la newsletter ( împărtășirea adresei de e-mail );

Documentație - prezentele Termeni și Condiții, incluzând sau nu alte politici SC MG PROFESSIONAL SALES SRL;

Link - se referă la un cuvânt-cheie sau adresa unui site, din afara sau interiorul magazinului on-line, care prin angajarea acestuia, prin Click, inițiază vizitarea unei pagini de internet noi;

Click - angajarea unui link sau crearea unei activități pe magazinul on-line; Exemplu: navigarea generală a site-ului;

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid;

Newsletter/alertă - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzacție - incasare sau rambursare a unei sume rezultate din vanzarea unui produs/serviciu de catre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, indiferent de modalitatea de livrare.

 

Capitolul III. Dreptul de proprietate intelectuala

Conţinutul site-ului SC MG PROFESSIONAL SALES SRL: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, precum şi Modulul de comunicare constituie integral proprietatea SC MG PROFESSIONAL SALES SRL şi este aparat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul SC MG PROFESSIONAL SALES SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte, conform legislaţiei în vigoare. Notificarea încălcării drepturilor de proprietate intelectuală se face la adresa de e-mail office@e-mobila-online.ro.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conţinut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conţinutul/conţinuturile definite, pe o perioada stabilită în acord şi doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conţinuturi, fără a putea utiliza alte conţinuturi ale site-ului e-mobila-online.rosau a subdomeniilor acestuia.

Utilizarea pe site-ul e-mobila-online.ro sau a subdomeniilor acestuia a oricărui nume de marca înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. MG PROFESSIONAL SALES nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conţinutului site-ului.

Nu aveți dreptul să transmiteți orice tip de viruși informatici ori orice cod sursă de natură distructivă.

Orice încălcare a Termenilor și Condițiilor va avea ca rezultat încetarea Serviciilor pentru dumneavoastră şi suportarea consecinţelor de ordin financiar.

 

Capitolul IV. Condiții Generale

Acceptând Termenii și Condițiile prezentate pe această pagină, se înțelege că sunteți de minim vârstă majoră, conform legislației României și consimțiți utilizarea site-ului nostru de către minorii dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul să refuzăm să oferim servicii către oricine, pentru orice motiv, la orice moment.

Se înțelege că informațiile dumneavoastră (neincluzând informații bancare), ar putea fi transmise necriptat și implicate în:

(a) transmitere între rețele diferite; și
(b) schimbări pentru conformarea și adaptarea la cerințe tehnice, pentru conectarea a diferite rețele și dispozitive.

Informațiile bancare sunt mereu criptate, în momentul transmiterii între diferite rețele.

 

Capitolul V. Politica de confidentialitate

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL colecteaza date cu caracter personal, pe paginile siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

- validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
- rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
- pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
- trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
- contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
- contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
- scopuri statistice.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actionilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea SC MG PROFESSIONAL SALES SRL si/sau al eventualilor terti cu care SC MG PROFESSIONAL SALES SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu prevederile prezentului document.

Pentru exercitarea drepturilor anterior menționate, Clientul sau Membrul se va adresa SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului.

Politica de confidentialitate SC MG PROFESSIONAL SALES SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Mg Professional Sales nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

5.1 Acord de folosire a fisierelor de tip "cookie"

Va informam ca in conformitate cu Directiva Europeana 200/58/EC, care mai este cunoscuta si sub denumirea de “Cookie Law” si reglementata in Romania prin OUG 13/2012 cu modificarea legii nr. 506/2004, trebuie sa obtinem consimtamantul dumneavoastra pentru utilizarea fisierelor de tip cookie. Informarea utilizatorilor nostrii este realizata cu ajutorul unui mesaj explicit prezent in toate paginile site-ului.

Prin simpla navigare a utilizatorului in paginile acestuia se considera ca mesajul a fost citit si acceptat, nemaifiind nevoie de nici o alta actiune din partea vre-unei parti.

Pentru mai multe informații legate de utilizarea cookie-urilor vă rugăm să vizitați pagina dedicată: https://e-mobila-online.ro/content/36-despre-cookies

5.2 Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR)

Regulamentul Uniunii Europene 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date. Directiva își va produce efectele începând cu data de 25 mai 2018.

5.2.1 Dreptul la portabilitate a datelor

Aveți dreptul de a transfera datele dumneavoastră personale de la un prestator de servicii la un altul. Acest proces este ușor de realizat și îl vom pune la dispoziția dumneavoastră într-un format ce poate fi citit de sistemele de calcul.

5.2.2 Dreptul de a fi uitat

Dacă nu doriți să mai colaborați cu MG Professional Sales SRL, sau dacă vă retrageți consimțământul ca societatea noastră să stocheze și să folosească datele dumneavoastră, atunci aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor personale în totalitate din evidențele noastre (excepție de la regulă sunt: contactele încheiate între părți, facturile fiscale și procesele de predare-primire produse).

5.2.3 Dreptul de a fi anonim

Aveți dreptul de a naviga pe site-ul nostru anonim, fără a vi se solicta date de identificare.

5.2.4 Dreptul de a fi informat

Aveți dreptul de a fi informat în legătură cu introducerea datelor dumneavoastră personale în sistemele noastre, locațiile geografice în care se vor stoca și furnizorii de servicii care stocheză aceste date în interesul ambelor părți.

5.2.5 Dreptul de modificare ale informațiilor

Aveți dreptul deplin de a ne solicita ca datele dumneavoastră să fie modificate dacă nu mai sunt de actualitate, incomplete sau incorecte.

5.2.6 Dreptul de restricționare a datelor

Aveți dreptul de a ne solicita ca datele dumneavoastră personale să nu fie procesate în vreun fel. Acestea pot rămâne stocate  dar fără a fi utilizate în niciun scop.

5.2.7 Dreptul de a refuza

Aveți dreptul de a vă opune, de a interzice procesarea datelor personale în scopuri de profilare automată ori de marketing (publicitare).

5.2.8 Dreptul de a fi notificat

Dacă au existat breșe de securitate sau scurgeri de informații din sistemele ce stochează datele personale, aveți dreptul de a fi informat în maxim 72 de ore de la momentul constatării breșei de securitate.

Detalii complete cu privire la aceste drepturi găsiți urmănd acest link: https://e-mobila-online.ro/content/41-date-cu-caracter-personal

5.4 Limitarea accesului la date.

Anumite date personale vor fi partajate și prelucrate limitat, doar în cadrul departamentelor noastre și a serviciilor de livrare-montaj produse, după cum urmează:

Departament IT – Asigură mentenanța și buna funcționare a sistemelor de transmitere date către responsabili.

Departament vânzări – Gestionează procesul de consultanță, ofertare, vânzare.

Departament proiectare – Gestionează procesul de proiectare a mobilierului partajând datele personale responsabililor de proiect.

Serviciul de livrare și montaj – Gestionează procesul de livrare și (după caz) de montaj al produselor.

 

Capitolul VI. Detalii despre produse

Anumite produse pot fi disponibile exclusiv pe magazinul on-line e-mobila-online.ro.

Aceste produse sau Servicii pot avea stocuri limitate și pot fi returnate sau schimbate numai conform Politicii de Returnare.

Produsele si/sau serviciile achizitionate, prin intermediul magazinului on-line e-mobila-online.ro, sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

Imaginile de prezentare a produselor sunt afșate cu titlu informativ (inclusiv ilustratiile de pe ambalajul produselor) și pot conține elemente sau accesorii neincluse în prețul afișat.

Imaginile de prezentare a produselor nu creează obligații contactuale între SC MG PROFESSIONAL SALES SRL și clientul final.

Garantăm că am făcut toate eforturile pentru a publica cât mai cu exactitate culorile, produsele și elementele produselor, care sunt disponibile pe magazinul on-line. Însă, nu putem garanta că monitorul / ecranul calculatorului / laptopului dumnevoastră va afișa culorile cu exactitate, conform produsului și culorii setate de către noi.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau Serviciilor către o anumită persoană, regiune geografică sau locații exacte. Putem pune în aplicare acest drept, de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul să limităm stocurile oricărui produs pe care îl avem disponibil pentru vânzare.

Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi schimbate, în orice moment, fără notificare prealabilă, la discreția noastră.

Ne rezervăm dreptul să întrerupem vânzarea oricărui produs, în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau Serviciu este nul/ă, în cazul în care este interzisă.

Nu garantăm calitatea oricărui produs, Serviciu, informație ori material cumpărat sau obținut de către dumneavoastră că va respecta așteptările sau că orice eroare aflată într-un Serviciu va fi corectată.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SC MG PROFESSIONAL SALES SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

In cazul platilor cu card bancar, SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare.

In descrierea produselor si/sau serviciilor, SC MG PROFESSIONAL SALES SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

 

Capitolul VII. . Politica de vanzare online

7.1 Accesul la serviciu

Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un cont.

Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile documentului.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

Este interzisa partajarea unui cont, intre mai multi clienti. In situatia in care se descopera accese de acest gen, SC MG PROFESSIONAL SALES SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

7.2 Comanda online

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizare de către acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca SC MG PROFESSIONAL SALES SRL poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, in functie de scop/situatie:

- Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii cu card bancar;
- Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, in cazul platii cu card bancar.
- Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
- Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.4.3.3, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
- Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Mg Professional Sales, in cazul platii online;
- datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
- activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Mg Professional Sales si/sau partenerilor acestuia
- fara nicio justificare.

In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, in sensul blocarii in contul Clientului a contravaloarii produselor si serviciilor achizitionate de catre acesta, suma aceasta va fi deblocata de catre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL in maxim 48 de ore de la data la care SC MG PROFESSIONAL SALES SRL a luat la cunostinta acest fapt.

In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, SC MG PROFESSIONAL SALES SRL va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune deblocarea in contul Clientului a contravalorii acestor produse, in cazul in care aceasta suma a fost blocata pe cardul Clientului, in maxim 48 de ore de la data la care SC MG PROFESSIONAL SALES SRL a luat la cunostinta acest fapt.

In cazul in care clientul a ales metoda de plata prin card bancar, iar contravaloarea produselor/serviciilor comandate a fost blocata pe cardul sau, acesta are dreptul de a modifica continutul comenzii sale, in momentul in care este contactat de catre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, in limita valorii blocate pe cardul sau.

In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mic decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, SC MG PROFESSIONAL SALES SRL va dispune deblocarea in contul Clientului a valorii diferentei dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care SC MG PROFESSIONAL SALES SRL a luat la cunostinta acest fapt.

Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care SC MG PROFESSIONAL SALES SRL informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, cf. O.G. 130/2000 art. 2.

Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

7.3 Comanda telefonica

Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice.Termenii si conditiile mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul comenzilor telefonice.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL își rezervă dreptul de a refuza preluarea comenzilor telefonice, redirecționând clientul/membrul spre o altă modalitate de plasare a unei comenzi (email, la sediu sau magazinul online).

 

7.4 Contract si finalizare

Comanda telefonica va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

MG PROFESSIONAL SALES va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.

Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea MG PROFESSIONAL SALES, devine Contract onorat.

 

7.5 Calitate si garantii

Anumite produse pot beneficia de o garantie contractuala si acest lucru va fi mentionat in fisa produsului la timpul vanzarii sale exclusive pe site-ul e-mobila-online.ro. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Acest lucru inseamna ca garantia produselor oferita de catre MG PROFESSIONAL SALES este cea oferita de catre furnizorii MG PROFESSIONAL SALES.

MG PROFESSIONAL SALES nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.

Termenele de garantie sunt oferite de producator si sunt afisate pe site-ul e-mobila-online.ro.

Termenele de garantie afisate sunt pentru consumatorii persoane fizice.

Termenul de garantie minima acordata conform legislatiei in vigoare este de 24 de luni in cazul consumatorilor persoane fizice si de 12 luni in cazul persoanelor juridice.

Termenul de garantie poate fi extins la durate mai mari decat cele mentionate la data emiterii certificatului de garantie, acest lucru fiind optional din partea MG PROFESSIONAL SALES si nu o obligatie fata de consumatori (persoane fizice sau persoane juridice).

 

Capitolul VIII. Detalii despre contractul de vânzare-cumpărare


CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANTA

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul e-mobila-online.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail), prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

c. Termenii si conditiile contractuale

Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind: Certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia.

CUMPARATOR – persoana fizica sau juridica, identificată conform comenzii emise, denumita pe parcursul acestui contract cumparator.

8.1 OBIECTUL CONTRACTULUI

Cumparatorul se obliga sa cumpere de la vanzator, iar vanzatorul se obliga sa furnizeze produsele solicitate prin comanda efectuata de catre cumparator si confirmata de catre vanzator, in cantitatea specificata de catre cumparator in cadrul comenzii.

8.2 LIVRAREA PRODUSELOR - conform comenzii solicitate.

8.3 DURATA CONTRACTULUI

8.3.1 Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL a comenzii lansate de cumparator.

8.3.2 Confirmarea comenzii de catre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL se va face telefonic sau prin e-mail, pe adresa de corespondenta furnizata de catre cumparator.

8.4 OBLIGATIILE VANZATORULUI

8.4.1 Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari

8.4.2 Sa livreze produsele comandate de cumparator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii

8.4.3 Sa informeze cumparatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial

8.4.4 In situatia in care cumpartorul denunta contractul in baza prevederilor prezentului document, inainte de livrarea produselor, renuntand la comanda sa, SC MG PROFESSIONAL SALES SRL se obliga sa nu mai efectueze aceasta livrare.

8.5 OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

8.5.1 Se obliga sa ia la cunostinta de prevederile Conditiilor generale de utilizare ale site-ului de vanzari online e-mobila-online.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.

8.5.2 Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

8.6 TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra bunurilor/produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii, din partea cumparatorului, in locatia indicata, in cuprinsul comenzii.

Sub acest aspect, bunurile/produsele vor fi livrate cumpărătorului, acesta procedând la semnarea de primire a documentului de transport, furnizat de către curier, sau la semnarea de primire, pe factura fiscală, în cazul livrărilor efectuate de către personalul vânzătorului.

În cazul livrarii prin posta sau curier, acesta nu este autorizat de catre vanzator sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a respectivelor colete. Daca, dupa transferul proprietatii, cumparatorul constata diferente intre comanda (factura) si continutul coletului, acesta va notifica, în scris, vânzătorul, în termen de maxim 3 zile.

8.7 DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI

8.7.1 Produsele livrate de SC MG PROFESSIONAL SALES SRL sunt in ambalajul original, sigilate. De asemenea, acestea sunt produse care prin natura lor, dupa desigilare, nu mai pot fi returnate.

8.7.2 Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral, in scris, contractul la distanta, in termen de 14 zile de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In aceasta situatie, Cumparatorul este obligat sa nu desigileze produsele.

8.7.3 Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului, cumparatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.

8.7.4 SC MG PROFESSIONAL SALES SRL va rambursa sumele platite de cumparator, pentru livrarea produselor, fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre cumparator.

8.8 RASPUNDEREA CONTRACTUALA

8.8.1 SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor cumparate. SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

8.8.2 Produsele livrate de SC MG PROFESSIONAL SALES SRL sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

8.9 GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul e-mobila-online.ro beneficiaza de conditii de garantie, conform legislatiei in vigoare.

8.10 FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

8.11 LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Capitolul IX. Prețuri și modalități de plată

Plata prin virament bancar se va face în contul:

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL
Adresa: Str. Grigore C. Moisil nr. 8, Bl. 9, Sc. F, Et. parter, Ap. 279, Sector 2, București
CUI: 22679892
Număr Reg. Com.: J40/20657/02.11.2007
Cont bancar: RO 84 BTRL 04401202S55454XX, deschis la Banca Transilvania

Plata se poate face:
- În numerar, la livrare (clienți persoane fizice și juridice) (se plătește taxa de ramburs)
- Online, prin card bancar (clienți persoane juridice sau clienți persoane fizice) (nu se plătește taxa de ramburs).

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

Tarifele afisate pe site, taiate de o linie, semnifica pretul recomandat de catre producator, pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comercial unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

Plata în numerar, pentru produsele livrabile din stoc, se face la livrare, în LEI, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Plata se face către curierul care efectuează livrarea.

Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in Bucuresti sau alte localitati, plata se face integral in momentul livrarii.

Comenzile platite online cu cardul sunt validate numai dupa confirmarea stocului. Acestea nu se considera automat validate. Confirmarea stocului se va face printr-un email catre Dvs. Banii sunt transferati doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoane juridice, cu valoare mai mare de 5000 RON, se pot face doar cu ordin de plata.

Prețurile produselor noastre pot fi schimbate, în orice moment, și fără notificări.

Preturile afisate pe site la produse sunt in RON si includ TVA. Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia si taxele de curier (cu TVA inclus), daca este cazul. Pretul final se modifica, daca taxele de livrare cresc, sau daca e vorba de o localitate care nu se afla in zona de acoperire a retelei de curierat.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Membrului sau Clientului.

Nu vom fi răspunzători în fața dumneavoastră ori a oricărui terț pentru modificările aduse, schimbările de prețuri, suspendarea sau încetarea anumitor sau a mai multor Servicii.

Pretul final se poate modifica, daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail (conform prevederilor art. 1.665 C. civ.).

Cu toate cele menționate în cuprinsul acestui capitol, promitem să menținem un standard ridicat al Serviilor și să practicăm o politică de preț corectă, conform pietii de nișă.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

 

Capitolul X. Facturare

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

Sunteți de acord să oferiți informații actualizate și complete pentru o facturare și livrare corectă și fără situații extraordinare.

Sunteți de acord să actualizați imediat și fără ezitare datele contului de client deținut și alte informații, incluzând adresa de e-mail și datele cardului bancar debit sau credit pentru ca SC MG PROFESSIONAL SALES SRL să proceseze corect și complet, conform standardelor SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, tranzacțiile și pentru a vă contacta dacă necesitatea apare.

 

Capitolul XI. Condiții de livrare

Clientul are la dispozitie o singura modalitate de livrare a produselor/serviciilor achizitionate, respectiv prin intermediul unei firme de curierat rapid (Urgent Curier).

Livrarile se vor efectua, in medie, in 2-3 zile de la plasarea comenzii (pentru produsele aflate pe stoc) si 30-45 de zile (pentru produsele care nu se afla in stoc si sunt aduse special pentru clientul care a facut comanda), fara a depasi termenul de 45 de zile.

In cazul in care produsul nu poate fi livrat, SC MG PROFESSIONAL SALES SRL se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate de catre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, in termen de maximum 14 zile.

Comenzile plasate vineri, după ora 16:00, sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si predate curierului pana la sfarsitul primei zile lucratoare, ce urmeaza celei nelucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc.

Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri.

Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier, pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Toate produsele sunt noi, livrate in ambalajul original al producatorului. Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi, inainte de plasarea comenzii.

 

Capitolul XII. Dreptul de retragere

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului, la incheierea si executarea contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice, in scris, comerciantului ca renunta la cumpararea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin adresa de e-mail office@e-mobila-online.ro sau ne puteti contacta la nr. de tel (+4) 021-252.31.39 / (+4) 0743.211.163 ( L-V 09:00-19:00). Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

 

Capitolul XIII. Politica de returnare

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (dacă este posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data denunțării contractului de catre cumparator, cu condiția recepției fizică de către noi a produsului care face obiectul contractului.

Nu vom returna contravaloarea produselor care nu au fost returnate fizic / recepționate în termenul legal.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand, fie la optiunea clientului ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Nu pot fi returnate produsele care au fost confecționate/importate pe comanda. (Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.).

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site, se poate returna, fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare, in scris, din partea acestuia, in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 48 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

Clientul este obligat sa notifice MG PROFESSIONAL SALES SRL intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor si/sau a serviciilor.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa punctului de lucru, din Strada Ticus nr. 8A, sector 3, Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Orice produs pe care il veti returna trebuie sa nu fie utilizat sau deteriorat.

Conform prevederilor art. 16 din O.U.G. 34/2014, MG PROFESSIONAL SALES SRL isi rezerva dreptul de a nu primi cu titlu de retur produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, confectionate dupa specifiicatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar, care se pot degrada ori deteriora.

In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile prezentului document, iar MG PROFESSIONAL SALES nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului returnat.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat, prin transfer bancar in contul IBAN specificat de către Dvs in declaratia neechivoca trimisă prin e-mail. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Vă rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele folosite, cu urme de uzura.

Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de către expeditor (client).

Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 1 retur nejustificat.

 

Capitolul XIV. Conditii de returnare – PARTICULARITATI

1. Mobilier.

- Produsele asamblate de catre cumparator(ex-mobilier,scaune,etc)nu pot fi returnate decat in ambalajul original si fara defecte de manipulare si montare.
- Produsele care au fost comandate pe dimensiuni speciale "la comanda-pe dimensiuni cerute de client",nu de serie nu vor putea fi returnate.

2. Scaune.

Scaunele se pot returna in urmatoarele conditii:

- Clientul a notificat vânzătorul în scris prin completarea formularului de retur.
- Dacă produsul este unul standard, din stoc permanent, și nu face parte din categoria celor personalizate la comandă ori sunt importate din alt stat/țară special pentru client.

Pentru produsele returnate cu defecte, se va percepe contravaloarea sumei necesare pentru repararea și aducerea acestora în starea ințială de calitate pe care acestea o aveau la momentul livrării.

Condiții generale privind returul produselor din categoria scaune.

Scaunele noastre se livrează doar dezasamblate, sigilate în ambalajele originale ale producătorului.

Returul scaunelor se va face sub aceeași formă în care au fost livrate, dezasamblate, și (dacă este posibil) în ambalajele originale ale producătorului. Trebuie ținut cont de faptul că produsele din categoria scaune vor suferi deteriorări permanente în urma efectuării montajului, respectiv a desasamblării, drept urmare acestea nu mai pot fi revândute ca și produse noi. Pierderea suferită datorită devalorizării produsului din pricina procesului asamblare-dezasamblare va fi suportat exclusiv de către client (consumator).

Vă informăm câ în conformitate cu art. 14 al. (3) din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor (clienți) în cazul contractelor încheiate cu profesioniștii (magazine online) „Consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor...” Conform Direcției Generale de Justiție din cadrul Comisiei Europene, din cele citate mai sus se înțelege că pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin. De exemplu, consumatorul ar trebui doar să probeze un articol, nu să îl poarte ori să îl folosească. Prin urmare, consumatorul ar trebui să mânuiască și să inspecteze bunurile cu grija necesară.

Diminuarea valorilor bunurilor poate consta, în special, în costurile de curățare și reparare, iar dacă bunurile nu mai pot fi vândute ca noi, pierderea justificată în mod obiectiv de venit pentru comerciant în cazul în care folosește bunul returnat ca bun de ocazie (îl comercializeză ca produs folosit, resigilat).

Reținerea taxei de devalorizare a unui produs poate fi de 10-15% din valoarea produsului pentru zgârieturi fine cauzate de urmele de montaj, și poate crește dacă acesta prezintă defecte mai grave, de genul: rupturi, torsiuni, etc.

Dacă produsul ce se dorește a fi returnat se află într-o stare în care nu mai poate fi reparat/recondiționat, ori într-o stare ce nu permite re-comercializarea acestuia, ne rezervăm dreptul de a refuza returul produsului în cauză. Toate costurile de transport vor fi suportate de client.

 

Capitolul XV. Exonerarea de raspundere

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mail-urile trimise de la SC MG PROFESSIONAL SALES SRL sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, MG PROFESSIONAL SALES fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site. SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informaţiile incluse pe site-ul e-mobila-online.roau caracter informativ şi sunt puse la dispoziţie cu bună-credinţă, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informaţie intră sub incidenţa Legii privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoştinţă Vânzătorului, la adresa de e-mail: office@e-mobila-online.ro , pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

Părerile exprimate în cuprinsul materialelor care sunt publicate în secţiunile blog literar, comunitate culturală şi recenzii sunt asumate, în întregime, de autorii respectivelor materiale şi nu implică responsabilitea solidară a SC MG PROFESSIONAL SALES SRL.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL îşi rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produsele şi Serviciile care sunt afişate pe site, ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă preţuri evident eronate/derizorii pentru produse (preţuri pe care le poate aprecia că fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

Magazinul online ar putea conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, inevitabil, nu sunt actualizate și sunt oferite doar ca referință. Ne rezervăm dreptul să modificăm conținutul magazinului on-line în orice moment, dar nu avem obligația să actualizăm nicio informație specifică. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați schimbările din magazinul online.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea, in orice fel, a produselor cumparate, prin intermediul acestui site.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Produsele livrate de SC MG PROFESSIONAL SALES SRL sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu va putea fi facuta responsabila, in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut ale site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete.

De asemenea, SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile si continutul acestuia.

Cu toate cele menționate în cuprinsul acestui capitol, promitem că vom face tot posibilul pentru ca informațiile oferite, care stau la baza experienței dumneavoastre de cumpărături, să fie actualizate și conforme cu produsul de interes. Mai mult decât atât, informațiile de contact SC MG PROFESSIONAL SALES SRL sau ale partenerilor SC MG PROFESSIONAL SALES SRL vor fi mereu actualizate, însă orice informație de contact, descoperită ca fiind neactualizată, vă rugăm să o menționați direct unui membru al echipei SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, folosind una dintre soluțiile de comunicare din magazinul online.

 

Capitolul XVI. Unelte opționale

În anumite momente vă putem oferi acces la terțe unelte care pot folosi la îmbunătățirea procesului de cumpărături, dar care, nefiind în totalitate construite de către SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu am putea monitoriza sau controla pe deplin aceste unelte.

Sunteți de acord și luați la cunoștință că SC MG PROFESSIONAL SALES SRL oferă acces la aceste unelte “așa cum sunt” și “precum disponibile” fără garanții, reprezentări ori condiții de orice fel și fără recomandare. Nu vom fi răspunzători, sub orice fel, în urma utilizării de către dumneavoastră, a acestor terțe unelte.

Orice utilizare de către dumneavoastră a oricăror terțe unelte opționale pe magazinul on-line oferite de către SC MG PROFESSIONAL SALES SRL este în totalitate riscul și responsabilitatea dumneavoastră și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat cu și acceptați Termenii și Condițiile acestor unelte opționale, oferite de către terți.

Este posibil, totodată, ca în viitor să oferim Servicii noi și / sau opțiuni prin intermediul magazinului on-line ( incluzând lansarea de noi unelte și resurse ). Aceste noi opțiuni și / sau Servicii vor face, de asemenea, obiectul acestor Termeni și Condiții.

Politica de garanţie şi de returnare a produselor sunt oferite de către MG PROFESSIONAL SALES şi sunt vizibile pe fiecare pagină de produs, precum şi pe pagina de profil a MG PROFESSIONAL SALES.

 

Capitolul XVII. Link-uri către terți

Site-ul nostru poate conține link-uri către Site-uri operate de terțe părți ("Site-urile Terțelor Părți"). Aceste link-uri sunt destinate să furnizeze doar informații suplimentare. Includerea pe Site-ul nostru a oricărui link către un Site al unei Terțe Părți nu înseamnă că aprobăm, avizăm sau acceptăm responsabilitatea pentru acest Site al unei Terțe Părți, conținutul sau utilizarea acestuia, sau utilizarea produselor sau serviciilor puse la dispoziție prin acesta.

Nu suntem obligați să filtrăm și să monitorizăm și nu am investigat sau monitorizat niciun Site al unei Terțe Părți pentru acuratețea, caracterul complet sau conformitatea cu legislația în vigoare. Nu suntem responsabili pentru eventualele pagube sau pierderi cauzate ca urmare a utilizării de către dvs. a Site-ului sau bazarea pe aceste Site-uri ale Terțelor Părți.

Utilizați aceste Site-uri ale Terțelor Părți pe propriul risc. Vă sugerăm să verificați cu atenție politicile și practicile acestor terțe site-uri și să vă asigurați că înțelegeți site-urile înainte să vă angajați în orice tip de acțiune sau tranzacție. Plângeri, pretenții sau revendicări, preocupări sau întrebări în legătură cu produsele terțelor site-uri ar trebui direcționate și / sau redirecționate către acestea.

 

Capitolul XVIII. Newslettere si alerte

In momentul care Membrul sau Clientul isi creaza un cont pe site, prin acceptarea termenilor si conditiilor este de acord implicit sa primeasca newslettere si/sau alerte din partea Mg Professional Sales. Pentru a se dezabona de la newsletter, Membrul sau Clientul poate utiliza una din variantele descrise ulterior, în prezentul capitol.

Datele preluate de la Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Mg Professional Sales, in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

- Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
- Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
- Prin contactarea Mg Professional Sales, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
- Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea SC MG PROFESSIONAL SALES SRL sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, niciun alt fel de material publicitar, sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 

Capitolul XIX. Informații Personale

Nu aveți dreptul să folosiți o adresă de e-mail falsă, pretinzând că sunteți altcineva decât cine sunteți ori să ne induceți în eroare SC MG PROFESSIONAL SALES SRL sau terțe site-uri, care se află sub umbrela SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, în legătură cu originea oricăror comentarii. Sunteți direct responsabil pentru orice comentariu publicați și pentru acuratețea informațiilor publicate. SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu este responsabil și nu își va asuma nicio răspundere pentru orice comentariu publicat de către dumneavoastră sau o terță persoană.

Trimiterea de informații personale, prin intermediul magazinului on-line, este guvernată de către Politica de Confidențialitate.

 

Capitolul XX. Erori, Inexactități și alte Omiteri

Ocazional, există posibilitatea ca informații prezente pe magazinul online să conțină erori de tipografie, inexactități sau omiteri care ar putea fi asociate cu descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte speciale, costuri de livrare a produselor, timpuri de livrare și disponibilități. Ne rezervăm dreptul de a corecta aceste erori, inexactități și omiteri, totodată, să schimbăm ori să actualizăm informații sau să anulăm comenzi dacă există detalii in Servicii ori în site-uri partenere SC MG PROFESSIONAL SALES SRL și / sau aflate sub umbrela SC MG PROFESSIONAL SALES SRL care sunt inexacte, în orice moment, fără informări în prealabil ( incluzând după ce o comandă a fost depusă).

Nu suntem obligați să actualizăm, să modificăm ori să clarificăm informații din Servicii sau pe orice alt site partener SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, ori aflat sub umbrela SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, incluzând fără limitări, informații despre prețuri, exceptând ce este cerut de către lege.

Nicio actualizare sau modificare de dată a actualizării aplicate unui Serviciu pe magazinul on-line sau pe orice site partener SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, ori aflat sub umbrela SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, ar trebui considerat ca indicare că toate informațiile Serviciului pe magazinul on-line sau pe orice site partener SC MG PROFESSIONAL SALES SRL ori aflat sub umbrela SC MG PROFESSIONAL SALES SRL au fost modificate sau actualizate.

 

Capitolul XXI. Utilizări interzise ale Serviciilor SC MG PROFESSIONAL SALES SRL

În plus, față de interzicerile deja menționate în Termeni și Condiții, nu sunteți autorizat să folosiți magazinul online sau conținutul acestuia pentru următoarele:

(a) orice acțiune ilegală;
(b) să solicitați altor persoane să pornească sau să participe în acțiuni ilegale;
(c) să încalce legile internaționale, federale, locale, reguli, legi generale sau alte ordonanțe locale;
(d) să încălcați sau să nu respectați drepturile noastre intelectuale de proprietate ori ale altora;
(e) să hărțuiți, abuzați, insultați, răniți, defăima, calomnia, denigra, intimida sau să discriminați pe bază de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, naționalitate sau dizabilitate;
(f) să publicați informații false sau să induceți în eroare intenționat prin informații;
(g) să publicați sau să transmiteți viruși informatici sau orice tip de cod malițios care ar putea afecta funcționalitățile sau operațiunile MG PROFESSIONAL SALES sau ale site-urilor partenere și / sau aflate sub umbrela MG PROFESSIONAL SALES;
(h) să colectați sau să monitorizați informațiile personale ale altora;
(i) să înșelați, să acționați într-o infracțiune virtuală folosind diferite metode interzise la nivel internațional;
(j) pentru orice scopuri obscene sau imorale;
(k) să atacați sistemele de securitate MG PROFESSIONAL SALES ori ale site-urilor partenere sau aflate sub umbrela MG PROFESSIONAL SALES.

Ne rezervăm dreptul de a va stopa fără ezitare Serviciile MG PROFESSIONAL SALES ori Serviciile site-urilor partenere sau aflate sub umbrela MG PROFESSIONAL SALES pentru încălcarea oricăror interziceri menționate în Termeni și Condiții.

 

Capitolul XXII. Declinare de Garanții; Limitarea Răspunderii

Sub rezerva următoarei secțiuni, noi, în propria noastră capacitate și în numele partenerilor noștri, excludem orice răspundere (fie pe bază de contract sau pe orice altă bază) care decurge din sau în legătură cu accesul sau utilizarea Site-ului nostru sau oricărui site web cu care este legat, în măsura permisă de legislația în vigoare. Această excludere se aplică, dar nu se limitează la:

- pierderi cauzate de indisponibilitatea Site-ului sau a defectelor tehnice ale Site-ului;
- pierderea de date;
- pierderi cauzate de atacul de tip refuz serviciu, viruși sau alte materiale dăunătoare tehnologic;
- pierderea de venituri sau profit sau de economii anticipate; și
- pierderi rezultate din împrejurări independente de voința noastră rezonabilă și pierderi care nu sunt previzibile în mod rezonabil.

Nu căutăm (nici unul dintre acești Termeni de Utilizare nu au această destinație) să excludem sau să limităm răspunderea și nici o excludere sau limitare a răspunderii nu se aplică în următoarele cazuri:

- pierderi sau daune cauzate de fraudă, greșeli intenționate sau înșelăciune săvârșită cu intenție de noi;
- răspundere care, conform legilor în vigoare de protecție a consumatorilor sau răspundere față de produs, nu poate fi exclusă (cu toate acestea, aceste legi sunt denominate);
- nicio altă răspundere, care nu poate fi exclusă sau limitată, în conformitate cu legislația în vigoare.

Nu garantăm, reprezentăm ori mandatăm că utilizarea Serviciilor noastre nu va fi, într-un moment specific, întrerupta temporar, complet securizata sau lipsita de erori.

Nu mandatăm că rezultatele obținute din folosirea Serviciilor vor fi exacte sau de încredere.

Sunteți de acord că de-a lungul timpului vom putea întrerupe definitiv unul sau mai multe Servicii fără a vă informa în prealabil.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea de către dumneavoastră sau inabilitatea de utilizare a Serviciilor este propriul risc. Serviciile și toate produsele oferite și livrate către dumneavoastră ( exceptând cu menționări în mod expres din partea noastră ) sunt oferite “așa cum sunt” și “precum disponibile” pentru utilizare, fără orice reprezentare, mandatare ori condiție de orice fel, fie expres sau presupunere, incluzând toate mandatările sau condițiile posibile ale vandabilității, calității comerciale, fitness pentru un scop special, durabilitate, titlu și neîncălcări.

În niciun caz, SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, angajații, afiliații, agenții, furnizorii, stagiarii, distribuitorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice altă daună directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială, incluzând fără limitări, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau alte pierderi / daune similare, fie menționate în contract, delictual ( incluzând neglijență ), rezultată din utilizarea dumneavoastră a oricăror Servicii sau produse achiziționate printr-un Serviciu ori pentru orice altă revendicare legată de utilizarea dumneavoastră a unui Serviciu ori produs, incluzând, dar fără limitare, la orice eroare sau omitere în orice conținut, sau orice pierdere sau daună de orice natură rezultată din utilizarea unui Serviciu sau conținut ( sau produs ) publicat sau transmis, chiar și cu mențiunea posibilităților lor.

Pentru că în unele localități sau cazuri nu se permite excluderea sau limitarea responsabilității pentru daune pe cale de consecință sau incidentale, în aceste localități sau cazuri, răspunderea noastră va fi limitată la maximum permis de lege.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu poate fi responsabila pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau,

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul accepta, in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile Site-ului, in ultima versiune actualizata, care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, conform detaliile de contact, astfel incat SC MG PROFESSIONAL SALES SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al SC MG PROFESSIONAL SALES SRL.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

- serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
- serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
- produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nicio forma, responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

 

Capitolul XXIII. Încheierea responsibilităților părților

Responsabilitățile și obligațiile părților contractante sub acești Termeni și Condiții vor rămâne aplicabile până la momentul în care acordul va fi încheiat de către oricare dintre părți. Puteți încheia respectarea Termenilor și Condițiilor, în orice moment, printr-o notificare directă către SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, comunicând că nu doriți continuarea acestor prevederi sau prin încetarea accesării magazinului on-line.

Dacă, prin judecata noastră, considerăm că ați încălcat ori vă suspectăm că ați încălcat una sau mai multe prevederi, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda sau înceta definitiv accesul la magazinul on-line, fără o notificare în prealabil, dumneavoastră rămânând responsabil pentru daunele sau responsabilitățile dobândite în timpul utilizării magazinului on-line, incluzând data de suspendare sau încetare definitivă a accesului.

 

Capitolul XXIV. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL si client/cumparator se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.

In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecată din România.

 

Capitolul XXV. Informații de contact

Întrebările, sugestiile și reclamațiile, în legătură cu Termenii și Condițiile sau alte politici SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (+4) 021-252.31.39 / (+4) 0743.211.163, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00 sau prin email la office@e-mobila-online.ro.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Membru.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite SC MG PROFESSIONAL SALES SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SC MG PROFESSIONAL SALES SRL de a contacta Membrul sau Clientul.

Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SC MG PROFESSIONAL SALES SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 

Capitolul XXVI. Frauda

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai, prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc), informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Fac excepție doar Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL a numarului de cont, respectiv a bancii Clientului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi.

Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SC MG PROFESSIONAL SALES SRL.

Clientul sau Membrul va informa SC MG PROFESSIONAL SALES SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

Comunicarile realizate de catre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau SC MG PROFESSIONAL SALES SRL si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

- de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
- de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre Mg Professional Sales catre Membru / Client
- de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul
- de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Mg Professional Sales catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

Capitolul XXVII. Forta majora si cazul fortuit

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una dintre partile unui contract incheiat conform prevederilor prezentului document, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat/ă sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri, care-i stau la dispozitie, in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat/ă de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract, fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului, dar in limitele prevăzute în prezentul capitol.

 

Capitolul XXVIII. Litigii

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea etc. siteurilor si/sau al oricarui continut, trimis de catre SC MG PROFESSIONAL SALES SRL Membrului/Clientului, prin accesare si/sau expediere, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord, cel putin, cu prezentele "Termeni si conditii".

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii, care ar putea sa apara intre Membru/Client si SC MG PROFESSIONAL SALES SRL, se va rezolva pe cale amiabila.

MG PROFESSIONAL SALES nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

Orice disputa care ar putea sa apara intre Membru/Client si MG PROFESSIONAL SALES sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

Capitolul XXIX. Dispozitii finale

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

SC MG PROFESSIONAL SALES SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi constatată ca fiind nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul e-mobila-online.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC MG PROFESSIONAL SALES SRL. Astfel, vom detine exclusiv drepturile asupra punerii lor in practica fara a ne obliga sa ne compensam fata de dumneavoastra.

 

© 2009 - 2017 Mg Professional Sales SRL

Actualizat la data de 30.03.2018