Newsletter - Aboneaza-te la notati

FAQ

Ai nevoie de ajutor ? Vezi sectiunea Intrebari frecvente

Regulamentul general privind protecția datelor (gdpr)Regulamentul Uniunii Europene 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date. Directiva își va produce efectele începând cu data de 25 mai 2018.

Dreptul la portabilitate a datelor

Aveți dreptul de a transfera datele dumneavoastră personale de la un prestator de servicii la un altul. Acest proces este ușor de realizat și îl vom pune la dispoziția dumneavoastră într-un format ce poate fi citit de sistemele de calcul.

Dreptul de a fi uitat

Dacă nu doriți să mai colaborați cu MG Professional Sales SRL, sau dacă vă retrageți consimțământul ca societatea noastră să stocheze și să folosească datele dumneavoastră, atunci aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor personale în totalitate din evidențele noastre (excepție de la regulă sunt: contactele încheiate între părți, facturile fiscale și procesele de predare-primire produse).

Dreptul de a fi anonim

Aveți dreptul de a naviga pe site-ul nostru anonim, fără a vi se solicta date de identificare.

Dreptul de a fi informat

Aveți dreptul de a fi informat în legătură cu introducerea datelor dumneavoastră personale în sistemele noastre, locațiile geografice în care se vor stoca și furnizorii de servicii care stocheză aceste date în interesul ambelor părți.

Dreptul de modificare ale informațiilor

Aveți dreptul deplin de a ne solicita ca datele dumneavoastră să fie modificate dacă nu mai sunt de actualitate, incomplete sau incorecte.

Dreptul de restricționare a datelor

Aveți dreptul de a ne solicita ca datele dumneavoastră personale să nu fie procesate în vreun fel. Acestea pot rămâne stocate  dar fără a fi utilizate în niciun scop.

Dreptul de a refuza

Aveți dreptul de a vă opune, de a interzice procesarea datelor personale în scopuri de profilare automată ori de marketing (publicitare).

Dreptul de a fi notificat

Dacă au existat breșe de securitate sau scurgeri de informații din sistemele ce stochează datele personale, aveți dreptul de a fi informat în maxim 72 de ore de la momentul constatării breșei de securitate.

 

Limitarea accesului la date


 

Anumite date personale vor fi partajate și prelucrate limitat, doar în cadrul departamentelor noastre și a serviciilor de livrare-montaj produse, după cum urmează:

Departament IT – Asigură mentenanța și buna funcționare a sistemelor de transmitere date către responsabili.

Departament vânzări – Gestionează procesul de consultanță, ofertare, vânzare.

Departament proiectare – Gestionează procesul de proiectare a mobilierului partajând datele personale responsabililor de proiect.

Serviciul de livrare și montaj – Gestionează procesul de livrare și (după caz) de montaj al produselor.

 

MG PROFESSIONAL SALES SRL

Adresa de corespondență: Str. Ticuș 8A, Sector 3 – București
Tel/Fax: 021.252.31.39
Mobil: 0743.211.163; 0723.980.767
Email: office@e-mobila-online.ro